Verkiezings Meetup Groningen

Woensdag 21 november kiest Groningen een nieuwe gemeenteraad. Jouw stem maakt het verschil. Laat je dus horen, praat mee en meld je gratis aan voor de VerkiezingsMeetup met Jesse Klaver!

Groningen bruist, groeit en is volop in beweging. De jongste stad van Nederland, die nooit slaapt, en meer fietsen dan inwoners heeft. Maar hoe houden we een snel groeiende stad gezond en groen terwijl het klimaat verandert? Hoe zorgen we dat iedereen mee kan groeien en dezelfde kansen krijgt als een ander? Daarover gaan Jesse Klaver en Glimina Chakor, lijsttrekker van GroenLinks in Groningen, met jou in gesprek op de VerkiezingsMeetup in Groningen, op maandag 19 november in Huize Maas.

Wij zijn de generatie die de problemen niet meer vooruit kunnen schuiven en het samen moeten oplossen. Dat gaat niet alleen om de problemen van morgen, maar ook die van vandaag, zoals het tekort aan betaalbare woningen voor starters en studenten. En laten we de honderden internationale studenten die helemaal geen goed onderdak hebben ook vooral niet vergeten.

Ook weten we in Groningen als geen ander dat we zo snel mogelijk af moeten van aardgas. We kunnen met de vinger wijzen en wachten, of we kunnen zelf laten zien hoe het kan. Met zonnepanelen op alle geschikte daken, het verduurzamen van gebouwen en als eerste klimaatneutraal in 2035.

Wij gaan verder. Verder met gelijke kansen, democratische vernieuwingen en schone energie en een duurzame economie. Verder dan tijdelijke oplossingen. Niet bijbenen, maar voorop lopen en laten zien hoe het kan, met z’n allen. Want als we vandaag niet beginnen met bouwen aan de toekomst, is het morgen te laat.

Laat Groningen voorop lopen. Kom naar de VerkiezingsMeetup op maandag 19 november.

Uitklappen

Info

Plaats

Huize Maas

Vismarkt 52

Groningen